Sfeervolle Winterbarbecue in Sint Laurens

Sfeervolle Winterbarbecue in Sint Laurens

Jason van Pul Nieuws, Winterbarbecue

Op zaterdag 25 november organiseren de Oranjevereniging en Dorpsvereniging van Sint Laurens een winterbarbecue. De inwoners van Sint Laurens hebben onlangs een flyer in de bus gehad met een invulstrook. Als u deel wilt nemen aan de winterbarbecue vult u de gevraagde gegevens in en levert u het strookje vóór 14 november in bij één van onderstaande adressen:

  • Christian Geldof, Van Citterstraat 3
  • Cora Keijmel, Noordweg 473
  • Willem Louws, Kerklaan 13
  • Elko Joosse, Noordweg 328

De locatie van de winterbarbecue is De Warande. U bent daar welkom vanaf 17.00 uur. U bent verzekerd van een gezellige en winterse sfeer en – niet onbelangrijk – een verwarmde tent! Voor de kinderen wordt er een speelhoek ingericht.

De barbecue pakketten worden verzorgd door Keurslager Mol (Fazantenhof 6, Middelburg).

We hopen u in grote getale te mogen verwelkomen!